Partner in Paint systems

Bouwverven

Specialist ter zake, zonder het van de daken te moeten schreeuwen...

Net zoals met al onze andere productlijnen streven wij naar het bieden van een perfecte service in onze bouwverf afdeling. Daarom hebben wij ook zeer bewust gekozen om met drie Topmerken in zee te gaan, die  alledrie hun naam en klasse reeds vele jaren lang bewezen hebben, zei het op verschillende markten.

 

  

Een wereld vol kleur

Eerste doelstelling: zijn expertise in decoratie en kleur benadrukken. Met andere woorden, zijn professionele en particuliere klanten een oplossing bieden die technologie en esthetiek combineert, en dus meer dan alleen verf ... Verfraaiing verkopen!

Meer over Tollens Coatings »

Het profiel van Sigma Coatings lijkt op dat van de vakman. Wij kennen de schilderswereld door en door omdat veel van onze medewerkers zelf uit de praktijk komen. Hun kennis en ervaring is de basis voor de kwaliteit van onze producten en diensten.

Meer over Sigma Coatings »

Wenst U Snel en doeltreffend verftechnisch advies van Sigma Tech dan klikt u Hier

Flamant

"Flamant is a style of yesterday and today, unashamedly classic, but a reinterpreted classic, which brings it up to date.

To reflect its aesthetic values, Flamant decided to publish its colours in response to a search for a palette of 128 colours, in vegetal, earthy, marine and sandy tones that would enable it to recreate an atmosphere of authenticity, elegance and originality, with the reassurance of good taste."

source: flamant.com

Meer weten over de verf van Flamant »

 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur? Ook daar hebben wij aan gedacht, met in ons team van experts een kleuren consulent die indien gewenst zelfs bij u langs komt (werf, zaak of privewoning)*, en u dus gerust kunt zijn van een mooi en kwalitatief uitmuntend resultaat!

Onze showroom is uitgerust met een volledige "moodcorner", zodat u ook bij ons in de zaak al een zeer goed idee kunt krijgen van wat er allemaal mogelijk is. En ook hier hoeft u dit niet alleen te doen, want wij staan altijd voor u klaar met professioneel advies en grote, handgeschilderde stalen voor een perfect beeld.

 

Contactgegevens

Balendijk 249
3920 Lommel
Tel 011 55 11 50
Fax 011 55 15 95
info@profipaint.be

Openingsuren

Ma - vrij doorlopend van
8h tot 17h30